woensdag 13 februari 2013

Kaptafel sores

Nu we zo bezig zijn met onze kamer wil ik alles goed en netjes op kunnen bergen. Dus ook mijn make-up. Het is niet mega veel maar ook niet heel weinig.

Er 1 vinden is niet zo makkelijk, ik ben namelijk, al maanden op zoek naar een kaptafel. Nou ja kaptafel is een groot woord, het moet iets zijn waar ik mijn makeup kwijt kan, me kan opmaken en waar het netjes is weggewerkt.

Ik hoef geen spiegel aan de wand, want het kan wel eens voor komen dat ik mijn lenzen niet in heb en moet ik de spiegel ongeveer een centimeter of 5 voor mijn ogen houden. Dit om te voorkomen dat ik alles overal naast smeer en als clown de deur uit ga.

Maar goed, ik ben dus op zoek.

Wanneer ik google, komt er wel iets naar voren.


Bovenstaande wordt het dus niet, de spiegel is handig, opbergruimte ook, maar benen in mijn nek niet.


Tja, leuk ding hoor, maar neemt nogal wat ruimte in en ik kan er niet heel veel kwijt. Ik ken mezelf (gelukkig maar) en weet nu al dat de bovenkant een verzamelplek wordt voor euh alles wat ik niet kwijt kan..

Ik wil niet krenterig zijn, maar het hoeft ook weer niet al te duur te zijn..en zo gaat de zoektocht verder... en verder...
Marktplaats heb ik ook al afgezocht, maar neuh zit niet echt iets bij wat ik leuk vind, of mooi, of praktisch, of wat maar ook.

Zucht

4 opmerkingen:

 1. Haha, wat kan zo'n zoektocht je bezig houden. Mocht je niks vinden dan kun je altijd nog zelf aan de slag. Een uitdaging DIY. Of koop een kant en klare tafel met lades en zet er zelf een spiegel op. Verf het geheel in een geschikte kleur et voila.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooeehe dat zijn heel wat eisen haha! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lastig zeg. Je zou denken dat het niet zo moeilijk hoeft te zijn, maar het valt dus tegen. Ik heb al twintig jaar dezelfde kaptafel, waar ik nog steeds tevreden over ben. Daar hoef ik dus gelukkig niet over na te denken. Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je moet er wat voor over hebben om mooi te zijn;)

  BeantwoordenVerwijderen